a-r-t-t

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Race-incentives

Race-incentives

Racen onbereikbaar? Dat valt best wel mee! Op het TT Circuit in Assen maak je op
topsnelheid kennis met de wereld van Autosport. Op dit supersnelle, vernieuwde circuit kun je zelf rijden in verschillende racewagens, meerijden met een coureur en tal van andere mogelijkheden om zo'n dag nooit meer te vergeten!
Voor zowel de individuele deelnemer als kleine groepen worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Meerijden met een Coureur

In een bijzonder snelle race auto maak je de ultieme snelheidsensatie mee. Als co-driver stap je bij een coureur in een BMW uit de Supercar Challenge om een aantal ronden volgas over het circuit te racen.

Slalom wedstrijd

Er vindt een snelle slalom plaats waar iedereen kan laten zien hoe het met zijn of haar stuurmanskunst staat. Natuurlijk valt er een beker te verdienen.

Circuitrijden met raceauto's

In een van de Cup
Toyota Aygo en BMW raceauto's leren we je de fijne kneepjes van het autoracen. Na de opwarmronde gaan we echt gas geven. Om te zorgen dat het hard én veilig gaat krijg je je eigen coach mee. Onder zijn of haar begeleiding rij je een aantal ronden. Op snelheid wordt aan aantal rondes gereden, onder begeleiding van een instructeur, de snelheid is afhankelijk van de kennis en kunde van de deelnemers.

Slippen

Altijd al de blits willen maken met de perfecte 180 slip? Grijp je kans en oefen tot je het in de puntjes beheerst. Op de slipbaan leren we je hoe je de auto precies 180 graden laat draaien. Een mooi voordeel is dat inparkeren ook veel gemakkelijker wordt.

Catering

's Morgens ontvangen we de deelnemers met een kopje koffie+. Tussen de middag krijg je een prima buffetlunch. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de slalom onder het genot van een hapje en een drankje.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu